Anastasia Soare, prezentă la un eveniment important pentru Victoria Beckham

0

Anastasia Soare, fondatoarea unuia dintre cele mai iubite brand-uri de produse cosmetice din întreaga lume, a fost prezentă la evenimentul de lansare al primului produs de îngrijire a pielii din gama creată de Victoria Beckham în colaborare cu Augustinus Bader.

Victoria Beckham și-a lansat prima colecție de make-up în urmă cu doar câteva luni, bucurându-se deja de succes în industrie. Printre produsele lansate inițial se numără palete de farduri de ochi, creioane kohl și creioane de buze în culori nude. Acum faimosul designer a lansat și primul produs de îngrijire a pielii în colaborare cu Augustinus Bader.

Evenimentul de lansare a avut loc în Los Angeles, iar printre invitați s-au numărat Kim și Kourtney Kardashian, precum și Anastasia Soare, Victoria Beckham având un mesaj special pentru aceasta.

„@anastasiasoare prietena mea, dragostea și sprijinul tău înseamnă mai mult decât îți poți imagina. Îți mulțumesc că ți-ai deschis casa și m-ai primit în comunitatea ta. Femei care sprijină femei!!”

Citește și:
#ELLEInterviu: Anastasia Soare, despre afacerea ei de succes și secretul unor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.