Anamaria Prodan a uimit lumea cu ceasul de 300.000 de dolari: „Știți că eu sunt mai extravagantă”

0

Anamaria Prodan a lăsat pe toată lumea mască la un eveniment monden recent, cu un ceas pentru care ar avea nevoie de pază și protecție suplimentară. Impresara sexy și-a cumpărat direct din Statele Unite, un ceas din aur alb, cu sute de diamante, pentru care a cheltuit o întreagă avere.

Dacă la petrecerea VIVA! 2019, Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea cu ținuta ei impresionant de sexy, arătând întregii lumi cât de frumos a slăbit ea în ultimele luni, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf lovește din nou. Impresara de 46 de ani, a uimit din nou, la un alt eveniment monden. Motivul a fost o bijuterie pe care și-a achiziționat-o din Los Angeles și pentru care a plătit aproximativ 300.000 de dolari.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit și pe care l-am cumpărat imediat. Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult’, declară Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru VIVA!

Ceasul Anei este realizat de Audemars Piguet Royal, creat din aur alb, și are mai bine de 350 de diamante. Este un model de-a dreptul exclusivit. Are de asemenea un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.