Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO | Româneşti, Vedete

0

Ana Maria Georgescu, în vârstă de 32 de ani, cu toate că este foarte discretă cu viața sa personală, dorindu-și să o țină departe de lumina reflectoarelor, a postat pe conturile de socializare câteva fotografii de la marele eveniment:

„E ultima oară când pleci de acasă fiind ‘fata lu’ mama’, când te întorci o să fii măritată şi a altcuiva. Să nu uiţi că eşti cel mai important om din viaţa ta şi că mama te aşteaptă, întotdeauna, acasă. Grămăjoara lu’ tata.”, – a scris Ana Maria pe Facebook.

Ana Maria Georgescu nunta

Ana Maria Georgescu s-a logodit cu Norbert Vig anul trecut, în Franța, iar acum a decis să îmbrace și rochia de mireasă. Artista se dedică în prezent actoriei după ce a lucrat o perioadă ca reporter la o televiziune locală din Oradea și a încercat mai multe business-uri personale, după cum ea însăși a declarat, în exclusivitate, într-un interviu acordat Unica.ro

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO

Ana Maria Georgescu a fost implicată într-un scandal ca urmare a relației pe care a avut-o cu Florin Chilian. Diferența de vârstă de 18 ani dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar aceștia s-au despărțit, Ana Maria acuzându-l în fața instanței de violență fizică.

Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. FOTO

Totul s-a întâmplat în noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, când Chilian a provocat un accident rutier, conducând în stare de ebrietate. Cântărețul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.