AMI a fost eliminată de la Exatlon. Razboinicul Iulian Angelescu a părăsit concursul în urma accidentării

0

 

Înaintea debutului meciului de protecție, prezentatorul reality-ului a anunțat că în urma investigațiilor medicale amănunțite în ceea ce privește starea de sănătate a Războinicului Iulian Angelescu, sportivul nu mai poate concura și va fi nevoit să părăsească competiția.

Cel mai important joc sportiv al săptămânii s-a disputat aseară pe traseul supranumit „Parcul de aventură”, unul extrem de spectaculos; concurenții au fost susținuți de o chingă, în calea lor spre punctul de finish, aceștia fiind nevoiți să întâmpine și să doboare diferite obstacole, care i-au solicitat la maximum din punct de vedere fizic.

Deznodământul meciului de protecție se anunța încă din primele jocuri, Războinicii pornind cu dreptul, scorul final fiind de 10 la 5 în favoarea acestora. Faimoșii s-au văzut în postura de a pierde una dintre fetele din echipă, în urma înfrângerii.

Duelul dramatic s-a dat între Cătălina Șeicaru, care a înregistrat cele mai mici procentaje, și AMI, nominalizată de Ion Surdu, concurentul cu cel mai bun procentaj de la Exatlon, după consultarea cu echipa, inclusiv cu AMI. Cântăreața chiar s-a autopropus pentru duel. Bătălia sportivă între cele două Faimoase a fost destul de strânsă, însă AMI a pierdut în față Cătălinei Șeicaru. În ciuda…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.