Ami a apelat la o cură de…îngrășare! Vedeta s-a îngrășat 4 kilograme, fiind complexată de greutatea ei

0

Cântăreața noastră se află la un pol total opus față de restul vedetelor din showbiz, unde colegele ei de breaslă se luptă din greu cu diete și exerciții fizice pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ei bine, cântăreața nu este necăjită din pricina înălțimii, cât este din cauza faptului că nu îi place că este foarte slabă. Așadar, a trecut la o cură cu…cartofi prăjiți.

„În ultima perioadă, am pus câteva kilograme, mi-am dorit lucrul acesta, pentru că am fost mai slăbuță. Am 45-46 kg, am avut undeva în jur de 40-42. Am luat 4 kg, nu știu dacă se vede sau nu. Mănânc tot ce îmi doresc, îmi fac aproape toate poftele, și merg la sală săptămânal. În ultimul timp, nu am apucat să ajung mai des, am avut o perioadă destul de încărcată și chiar îmi pare rău”, a povestit cântăreața, care are doar 1,53 m înălțime.

Tot aceasta a și declarat ce aliment este de vină pentru cele 4 kilograme acumulate:

„Cartofii prăjiți sunt pentru mine ceva de care nu mă pot despărți, i-aș mânca, dacă s-ar putea, la orice oră din zi și din noapte”. 

Atunci când face prea multe excese, face mai mult sport. Cântăreața a ajuns să își găsească un echilibru între caloriile consumate și pe cele pe care le arde la sală. Înainte însă, artista apela la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.