Alina Pușcaș, în culmea fericirii! Vedeta a povestit cum este să fii mamă de trei

0

Familia Alinei Pușcaș se declară pe deplin fericită, după ce prezentatoarea tv a adus pe lume al treilea copil, o fetiță perfect sănătoasă, ce va primi numele Iris. Micuța a avut aproximativ trei kilograme, iar nașterea s-a derulat fără probleme. Mămica bucuroasă abia așteaptă să își înceapă viața cea nouă într-o formulă unică.

Alina Pușcaș este mamă de trei

Prezentatoarea tv și soțul ei, medicul Mihai Stoenescu, au împreună trei copii: pe Alex, băiețelul cel mare, pe Melissa și acum, pe cea mai mică membră, Iris. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru spynews.ro, Alina a mărturisit cum s-a petrecut nașterea dar și cât de emoționatp a fost, cu toate că se afla la a treia naștere.

„Sâmbătă dimineaţa, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operaţie iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naştere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă şi tot atunci am început să merg singură prin rezervă şi pe culoare. Operaţia a fost excelentă, deşi îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operaţie, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc. Iris s-a născut cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.