Alimente pentru un ten luminos

0

Alimentele care ne ajută să avem un ten frumos sunt, totodată, și cele care contribuie la starea noastră de sănătate.

Sigur că putem urma tendințele actuale si alege să folosim diverse produse, pentru a repara sau masca stricăciunile făcute de un stil de viață nesănătos.

Însă cea mai bună soluție este cea care ne dă rezultate pe termen lung.

O alimentație naturală, bazată pe produse crude este cea mai bună alegere în materie de tratamente faciale.

Pielea este cel mai mare organ de detoxificare. Prin urmare, atât timp cât mâncăm produse denaturate, în loc de alimente naturale, crude, nu ar trebui să ne mire faptul că și tenul nostru are de suferit.

Înainte de a ne gândi ce anume să mâncăm este, poate, mai important să ne întrebăm ce anume să NU consumăm, pentru că, de multe ori, unele dintre produsele pe care le consumăm sunt exact cele care duc la apariția problemelor cu tenul.

Alimente precum lactatele, cerealele neîncolțite, produsele gen fast-food, zahărul, grăsimile hidrogenate sau o dietă prea bogată în alimente gătite, care ne oferă prea puține enzime, duc la îmbătrânirea prematură a întregului organism și, implicit, la urâțirea tenului.

Ce să consumăm pentru a avea un ten frumos?

Sucurile verzi, din verdețuri și legume- nimic nu alcalinizează mai bine tenul, decât sucurile verzi din verdețuri cât mai închise la culoare și legume.

Cu ajutorul lor, ne asigurăm că asimilăm ceea ce mâncăm, pentru că, neavând fibre, sucurile verzi trec direct în intestine, fără a fi necesar să fie digerate în stomac.

În afară de faptul că alcalinizează organismul, aceste sucuri asigură și o hidratare optimă, întrucât conțin apă distilată organică, de cea mai bună calitate. Ce e garantat e că de la sucurile verzi niciodată nu vom face pietre la rinichi…

Verdețurile, lămâile, castraveții și tulpinile de țelină sunt printre cele mai benefice ingrediente de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.