Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit! De ce nu au avut cele două vedete invitați la cununia civilă

0

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au devenit oficial soț și soție. Cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile într-un cadru cât mai restrâns. Mai clar, persoanele care le-au fost alături au fost doar nașii.

„Ne-am dorit că de această dată să fie totul foarte simplu, privat şi scurt. Am ales să nu invităm pe nimeni, pentru că am fi fost obligaţi de context să facem o selecţie a prietenilor noştri şi fără să ne dorim, să-i supărăm pe ceilalţi. Nu am vrut să facem separatisme. Evident, bazat pe faptul că oricum marea petrecere va fi în doar 2 săptămâni jumătate şi chiar nu avea sens să îi punem din nou pe drumuri.

Am fost doar noi împreună cu naşii, după cum ne-am şi dorit. Totul a fost concentrat pe importantă evenimentului şi nu am respectat nicio tradiţie cu flori şi orez. Pentru noi acest pas înseamnă pur şi simplu oficializarea în acte a relaţiei noastre şi chiar am vrut să fim doar noi.

Actele s-au semnat în doar câteva minute, am ras, am glumit, am pozat frumos pentru albumul nostru de nuntă şi am fugit alături de naşi să facem planurile pentru ceea ce urmează”, a postat Adelina pe blogul personal.

Cei doi se vor cununa religios pe data de 20 iulie. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fetiță de un an,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.