Actorii care nu se uită niciodată la filmele în care au jucat

0

În ciuda celebrității de care se bucură, unii actori, chiar foarte celebri, nu acceptă ideea de a se mai uita la filmele în care ei au jucat. Desigur, mai există și cazuri în care acești actori s-au uitat doar la o parte dintre acele filme.

Așadar, iată care sunt cei 11 actori care nu se uită la filmele în care ei au jucat:

1. Adam Driver

Actorul Adam Driver a declarat într-un interviu în anul 2019 faptul că el nu s-a uitat niciodată la propriile sale filme. „Sunt obișnuit să interpretez roluri. Am experiență în teatru, așa că nu am mai făcut asta. Atâta timp cât știu ce am simțit, este de ajuns pentru mine.” Cu toate acestea, el a făcut o excepție pentru finalul filmului Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker deoarece este un mare fan al acestei serii.

2. Tom Hanks

Tom Hanks a jucat de-a lungul timpului în unele dintre cele mai apreciate filme de la Hollywood. Cu toate acestea, el a spus în 2016 pentru ABC News că nu s-a uitat la filmele în care el a jucat, cum ar fi Forrest Gump, Philadelphia și Cast Away. El și-a motivat această alegere. „Este o greșeală teribilă deoarece niciodată nu înveți ce să faci, ci doar ce să nu faci. Dacă te uiți la filmele mai vechi în care ai jucat, ele nu se vor schimba.”

3. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a reușit să surprindă pe toată lumea cu o declarație pe care a făcut-o în 2010 pentru Daily Express. Mai exact, ea a spus că niciodată nu se uită la filmele în care a jucat și uneori chiar mai uită unele scene. „Am amnezie de fiecare dată când fac un film nou. Nu mă uit la ele deoarece m-aș critica.”

4. Al Pacino

Al Pacino, unul dintre cei mai apreciați…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.