8 semnale de alarmă la care să fii atentă când ești la prima întâlnire

0

Cu toate acestea, comportamentul unei persoane la prima întâlnire îți poate trasmite câteva semnale de alarmă. Există anumite lucruri pe care pur și simplu nu ar trebui să le accepți, deși par inofensive, deoarece mai târziu ți-ar putea arăta ca persoana de care ești interesată nu este deloc așa cum te așteptai.

Așadar, fii atentă la comportamentul lui la prima întâlnire și dacă întâlnești aceste semne, renunță înainte de a-ți pierde mai mult timp:

1. Lipsa manierelor

Fii atentă dacă îți deschide ușa atunci când este cazul, dacă te lasă pe tine să comanzi prima și, totodată, dacă este politicos atât cu tine, cât și cu chelnerul. Dacă el are un comportament neplăcut față de acesta, îți vei da seama ușor ce fel de persoană este, chiar dacă până acum ți s-a părut un bărbat cu adevărat fermecător.

2. Nu te ascultă

Scopul unei întâlniri este să vă cunoașteți mai bine și să aflați lucruri noi unul despre celălalt, iar asta înseamnă că este nevoie de un dialog. Dacă simți că el nu te ascultă deloc și doar își așteaptă rândul să vorbească, este puțin probabil să fie cu adevărat interesat de tine. Un alt semnal de alarmă este faptul că își verifică constant telefonul și chiar răspunde mesajelor, deși nu este nimic important. Nu ai nevoie de o astfel de persoană în viața ta, așadar nu te strădui să aveți și o a doua întâlnire.

3. Depășește limitele

Ți-ai dori ca limitele tale să fie respectate, iar asta este perfect normal. Dacă bărbatul cu care ai ieșit la întâlnire încearcă să le depășească, deși i-ai precizat că nu te simți confortabil cu un anumit tip de comportament, atunci ar trebui pur și simplu să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.