8 filme pe care nu trebuie să le ratezi în luna februarie la cinema

0

Iată ce filme merită să vezi luna aceasta în cinematografe!

Fiicele doctorului March (Little Women)

Greta Gerwig regizează acest remake după una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cărți ale tuturor timpurilor, romanul clasic scris de autoarea Louisa May Alcott. Distribuția este și ea una de zile mari: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk, James Norton, Chris Cooper și Meryl Streep.

Premiera: 7 februarie

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Margot Robbie revine în rolul lui Harley Quinn, iar acțiunea din această peliculă se petrece după ce ea se desparte de Joker. Acum ea va face echipă cu super-eroii Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) și detectivul Renee Montoya (Rosie Perez) pentru a salva o tânără fată din mâinile unui temut criminal, Black Mask (Ewan McGregor).

Premiera: 7 februarie

Emma.

Romanul clasic al lui Jane Austen are parte de o nouă ecranizare, iar din distribuție fac parte Anya Taylor-Joy (în rolul carismaticei Emma), Josh OConnor, Johnny Flynn, Mia Goth și Bill Nighy.

Premiera: 14 februarie 2020

Fantasy Island (Insula fanteziilor)

Filmul este bazat pe serialul de succes cu același nume care a fost difuzat în anii 70, iar din distribuție fac parte Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday și Lucy Hale. Insula fanteziilor este un resort de lux, un loc unde toate dorințele devin realitate cu ajutorul domnului Roarke și a angajaților săi. Însă atunci când fanteziile se transformă în coșmaruri, musafirii trebuie să rezolve misterele insulei pentru a se asigura că scapă de acolo cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.