8 dintre cele mai tragice cupluri din cinematografie

0

Ți-am pregătit o selecție a celor mai tragice cupluri din filme pe care trebuie să le vezi dacă nu ai făcut-o deja.

1. David și Tracy, Se7en

Deși filmul nu are nici pe departe în prim plan povestea de dragoste dintre cei doi, totuși finalul aduce o întorsătură complet neașteptată. David, în calitate de detectiv, trebuie să găsească un criminal în serie care omora persoane reprezentând cele 7 păcate capitale. Infractorul recunoaște că este simbolul geloziei și îl provoacă pe David să îl omoare, dezvăluindu-i că i-a decapitat soția, transformându-l pe acesta din urmă în reprezentantul mâniei. Tragedia întâmplărilor stă în faptul că mariajul dintre David și Tracy este punctul de echilibru din situația haotică, odată cu sfârșitul lui protagonistul pierzându-și toată speranța.

2. Jack și Rose, Titanic

Cu siguranță nu este pentru nimeni necunoscută iubirea dintre Jack și Rose, care se sfârșește cu moartea personajului principal, în urma scufundării vaporului la bordul căruia cei doi se aflau. Momentul final este cu atât mai trist cu cât Rose îl vede pe Jack murind lângă ea, pentru a-i salva viața.

3. Tyler și Ally, Remember me

Este aproape clișeică povestea dintre cinicul Tyler și iubita sa, însă finalul este indiscutabil unul tragic. Tyler, care are o relație problematică cu familia sa, o întâlnește pe Ally, care îi oferă o nouă perspectivă asupra vieții și îl convinge să fie mai înțelegător. Astfel, la final, când pare că este restabilit un echilibru în viața personajelor, Tyler moare, aflându-se în Turnul de Nord al Word Trade Center pe data de 11 septembrie 2001, chiar în momentul atacurilor teroriste.

4. John și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.