7 lucruri care semnalează că te vrea în viața lui doar ca prietenă

0

Momentul în care te îndrăgostești de o persoană și afli că, de fapt, sentimentul nu este tocmai reciproc, situația devine inconfortabilă. Dacă te-ai aflat vreodată în ipostaza de a-ți dori o simplă prietenie cu un bărbat care vrea mai mult, știi deja care sunt semnele ce indică alunecarea în zona de amiciție. Așadar, lucrurile care evidențiază că te vrea doar ca prietenă, sunt:

Îți spune lucruri stânjenitoare despre el

Există două tipuri de oameni cu care îți împarți momentele stânjenitoare – părinții tăi, pentru că, evident, sunt cei care te-au văzut în cele mai rele momente, și prietenii, pentru că nu trebuie să arăți bine în preajma lor și care te-au văzut, de asemenea, în situații mai puțin plăcute. De aceea, dacă un bărbat îți povestește despre diverse întâmplări stânjenitoare prin care a trecut, înseamnă că te privește doar ca pe o prietenă.

Îți spune că ești drăguță, dar doar atât

Probabil că îți face complimente într-o manieră prietenoasă, însă nu vei auzi niciodată mai mult de „drăguță” din partea lui. Crede că ești adorabilă, dar nu te dorește suficient de mult pentru a schimba cursul relației. Indiferent de efortul pe care îl depui ca să arăți bine, nu observă niciodată.

Vă petreceți timpul împreună, însă nu ieșiți la întâlniri

Este o diferență majoră între a petrece timp împreună din când în când și a ieși la o întâlnire propriu-zisă, a depune efort să creați ceva frumos împreună. Cu siguranță cunoști diferența! Așa că, dacă vă întâlniți frecvent, dar nu ați fost până acum la o întâlnire romantică, șansele sunt destul de mari să te privească doar ca pe o prietenă.

Nu a încercat niciodată să facă un pas în direcția unei relații

De cele mai multe ori, atunci când bărbații au o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.