5 obiceiuri de frumusețe care dăunează tenului

0

Dacă vrei să ai parte de un ten sănătos și fără cusur, află de care obiceiuri trebuie să te ferești.

Tenul nostru este primul remarcat atunci când interacționăm cu cei din jur și niciun machiaj nu poate masca un ten cu probleme.

Tocmai din acest motiv, este esențial să identificăm și să combatem motivele pentru care ne apar coșuri, iritații sau alte probleme ale tenului, ele putând varia de la o alimentație defectuoasă, până la practici incorecte de beauty.

Haide să aflăm care dintre rutinele tale de frumusețe cauzează imperfecțiuni și, de asemenea, cum să le punem punct.

1.Ignorarea demachierii înainte de culcare

Să mergi la culcare fără să te demachiezi este o adevărată crimă pentru tenul tău, asta dacă doreșți să ai un ten perfect. Imaginează-ți doar cum machiajul pe care l-ai purtat întreaga zi, la care se adaugă murdăria și uleiurile naturale ale corpului, îți sufocă toți porii. În urmă acestei practici porii rămân înfundați, iar tenul poate suferi probleme severe.

2.Utilizarea cosmeticelor expirate

De cele mai multe ori nici nu ne trece prin cap că mascara noastră preferată are un termen de valabilitate, iar acest lucru este valabil și cu celelalte produse din trusa de machiaj. Citește întotdeauna termenele de valabilitate de pe recipiente și, foarte important, respectă-le! Niciodată nu folosi un produs de machiaj mai mult de 12 luni de la data când l-ai deschis, fă-ți curaj și aruncă-l!

3.Reaplicarea machiajului

Te gândeșți să reaplici produse de machiat pe parcursul zilei? Nici nu-ti poți imagina ce consecințe dezastruoase pentru ten poate avea această practică. Reaplicarea fondului de ten sau a blush-ului peste machiajul de dimineață îți va bloca porii și, drept rezultat, te vei confrunta cu iritații, coșuri sau, mai grav, acnee. Se recomandă achiziționarea unor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.