5 etape importante care pot salva sau pot distruge o relație

0

Fiecare relație evoluează și se transformă în timp, iar asta este un lucru perfect normal. Având în vedere că fiecare persoană este influențată de lucruri și persoane diferite, etapele pot fi identificate mai greu și durata fiecăreia poate fi diferită în funcție de fiecare cuplu.

Există cu adevărat o etapa a lunii de miere? Dacă trece această perioadă este distrusă și relația? După cât timp ar trebui să considerăm o relație serioasă? Aceste întrebări sigur au apărut și în mintea ta la un moment dat. Deși este dificil să îți oferim un răspuns clar și general valabil, am pregătit o listă cu potențialele etape care pot salva sau distruge o relație.

De obicei, toate cuplurile trec prin aceste perioade și tocmai de aceea este esențial să analizezi și relația ta, pentru a afla unde vă aflați.

Etapa momentelor stânjenitoare

Dacă în cazul unor cupluri chimia apare încă de la prima întâlnire, există și perechi care se confruntă cu situații amuzante, însă stânjenitoare. Niciunul dintre voi nu este sigur pe sentimentele celuilalt, vă întrebați dacă sunteți plăcuți, dacă întâlnirea decurge bine și așa mai departe. Este dificil să trimiteți și mesaje interesante, fiecare dintre noi încercând să cucerească potențialul partener prin fiecare conversație.

În plus, această situație ar putea dura chiar până la a 4-a întâlnire, deoarece amândoi sunteți emoționați, vă gândiți prea mult la fiecare moment și vă gândiți că poate vă pierdeți timpul dacă nu există o conexiune. Tocmai de aceea, este bine să nu renunți la o persoană chiar dacă prima întâlnire nu este cea mai bună la care ai mers până acum. Abia după 4-5 întâlniri poți stabili cu certitudine că persoana cu care te întâlnești nu este potrivită pentru tine. După primele întâlniri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.