4 întrebări pe care trebuie să ți le pui pentru a-ți da seama dacă ar trebui să te căsătorești cu partenerul tău

0

Dacă ai o relație serioasă, sigur te gândești că la un moment este posibil să vă și căsătoriți și poate, de ce nu, aveți avut deja o primă discuție în acest sens.

Este bine însă, ca înainte să te imaginezi în rochie de mireasă, să te gândești foarte bine la căsătorie și la relația ta cu partenerul tău. Acest pas este unul important în viață și, totodată, este o responsabilitate uriașă pe care trebuie să v-o asumați amândoi.

Astfel, este indicat ca înainte să faceți orice demers să îți pui aceste întrebări și să răspunzi sincer, indiferent de cât de îndrăgostită ești.

Răspunde la aceste 4 întrebări pentru a fi sigură ca el este partenerul perfect pentru o căsătorie.

1. Cât de bună și sănătoasă este comunicarea voastră?

Aveți zilnic conversații, însă cum decurg acestea? Aveți mereu ce să discutați și, mai important, cum reacționați atunci când nu sunteți de acord cu aceleași lucruri. Indiferent de subiectul pe care îl abordați, amândoi ar trebui să arătați respect și, totodată să fiți sinceri. Aceste lucruri nu trebuie compromise niciodată.

Foarte important este să fiți atenți și la subiectele care ajung să stârnească conflicte între voi doi. Încercați să stabiliți cele mai importante aspecte împreună, de exemplu cum veți organiza finanțele. Veți avea un cont comun, stabiliți cine se ocupă de anumite cheltuieli? Toate aceste lucruri sunt importante pentru viitorul unei relații.

2. Cât de bine lucrați împreună?

Nu ne referim aici la carieră, deoarece în unele cazuri veți avea job-uri complet diferite, iar asta este perfect ok, ci, mai degrabă, cât de bine colaborați în interiorul propriului cămin. Reușiți să vă împărțiți sarcinile în mod egal? Sunteți imediat de acord atunci când alegeți o nouă piesă de mobilier sau accesorii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.