17 filme care ne demonstrează că triunghiurile amoroase sunt extrem de interesante

0

Triunghiurile amoroase întotdeauna au făcut deliciul celor mai multe filme și au determinat publicul să rămână cu sufletul la gură până la finalul acestuia. Filmele din lista noastră sunt cu atât mai interesante cu cât ele arată legături care mai de care mai neobișnuite, fie că vorbim de legături dintre prieteni sau chiar iubiți.

Așa că, iată care este selecția noastră a celor mai incitante triunghiuri amoroase:

1. The Great Gatsby

The Great Gatsby este mai mult decât unul dintre cele mai clasice filme. Cu toate că filmul a primit destul de multe critici, ceea ce îl face interesant este legătura dintre Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan și Joel Edgerton.

2. Cruel Intentions

Un adevărat joc al manipulării și seducției se poate transforma într-o adevărată dramă, așa cum arată filmul Cruel Intentions. Însă triunghiul amoros dintre Kathryn, Sebastian și Annette determină ca toată acțiunea să fie în jurul lor.

3. Mean Girls

Dacă ești adepta filmelor în care au loc diferite conflicte între fete, atunci filmul Mean Girls este ideal pentru tine. Unde mai pui faptul că adolescentele întotdeauna vor găsi câte ceva de împărțit, iar un exemplu în acest sens este legătura dintre Cady, Regina și Samuels.

4. The Notebook

The Notebook este unul dintre cele mai interesante filme de dragoste, însă, așa cum ne așteptam, parcursul personajelor nu a fost atât de lin, iar filmul nu ar fi fost atât de frumos dacă nu era implicat și un triunghi amoros între Noah, Allie și Lon.

5. Beauty and the Beast

Filmul The Beauty and the Beast ne demonstrează faptul că dragostea nu are bariere și că oricine are dreptul la iubire. Însă, că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.