10 filme și documentare pe care orice femeie pasionată de modă ar trebui să le vadă

0

Când vine vorba de modă, trebuie să recunoaștem faptul că filmele reprezintă o reală sursă de inspirație pentru oricine.

Iar dacă și tu ai această pasiune pentru modă și te interesează acest domeniu, află că următoarele filme sunt cu adevărat fascinante și trebuie să le vezi. De la prezentări de modă, imagini inedite din culise sau interviuri în premieră cu designeri, pe toate acestea le poți vedea în aceste filme.

1. Dior and I (2014)

În anul 2014 a apărut documentarul Dior and I, regizat de către Frédéric Tcheng. Acest documentar ne poartă în minunata lume din spatele casei de modă Dior și ne arată modul în care directorul de creație din acea perioadă, Raf Simons, și-a pus amprenta și a reușit să pregătească o colecție haute couture în opt săptămâni.

2. McQueen (2018)

Unul dintre cele mai puternice și semnificative documentare despre lumea modei este McQueen, lansat în anul 2018. Dacă ești o fană a faimosului designer Alexander McQueen, care a fost supranumit și „copilul teribil” al modei și îți dorești să îi descoperi povestea, dar și momentele dramatice pe care le-a întâmpinat în această industrie, îți recomandăm acest documentar.

3. Crazy About Tiffany’s (2016)

Documentarul Crazy About Tiffany’s te poartă în lumea neștiută a celebrului magazin de bijuterii Tiffany din New York. Acesta a fost fondat de către Charles Lewis Tiffany și inițial a fost un magazin de tip boutique, iar ulterior a ajuns un adevărat fenomen, a cărui poveste trebuie să o cunoști.

4. 7 Days Out: Chanel Haute Couture Fashion Show (2018)

O colecție de modă presupune extrem de multă muncă, iar asta îți va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.