10 filme pe care trebuie să le urmărești dacă ai o stare de spirit mai proastă

0

Cele mai multe dintre noi suntem atât de preocupate de viața profesională și de activitățile pe care le avem încât ne este greu să ne mai găsim timp și pentru noi. Iar dacă ai un job solicitant, atunci cu atât mai mult ești predispusă să ai stări de spirit mai proaste. Uneori, avem nevoie să trecem prin momente mai grele pentru a reuși să apreciem cu adevărat clipele frumoase de care avem parte.

În cazul în care te confrunți cu aceste stări, află că filmele sunt un bun remediu în acest sens. Astfel că ți-am pregătit o selecție a filmelor pe care trebuie să le urmărești dacă nu ai o stare de spirit atât de bună.

1. Synecdoche, New York

Filmul „Synecdoche”, în regia lui Charlie Kaufman, este unul dintre filmele cu adevărat impresioante. El aduce în discuție cum Philip Seymour Hoffman, care interpretează rolul lui Caden Cotard, are parte de mai multe experiențe în viață care îl fac să cadă într-o depresie profundă. În același timp, el primește și un premiu important, motiv pentru care decide să se apuce să regizeze o piesă de teatru. Acest film surprinde melancolia cu care se confruntă un artist, nemulțumirile lui, dar și de ce nu se poate adapta într-un anumit grup de persoane.

2. Lost in Translation

Bill Murray și Scarlett Johansson interpretează rolurile lui Bob Harris și Charlotte în filmul „Lost in Translation”, în regia Sofiei Coppola. În timp ce Bob Harris este un actor în plină ascensiune, Charlotte este o tânără care se simte tot mai singură. Cei doi se întâlnesc în Tokyo, întâlnire care îi determină să nu se mai simtă chiar atât de singuri și să își dea seama că pot să-și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.