Zoe Kravitz vorbește despre cea mai stupidă intervenție de frumusețe la care nu ar apela niciodată

0

Zoe Kravitz este una dintre celebritățile admirate pentru alegerile în materie de haine și produse cosmetice, adoptând trendurile în propriul ei stil. Într-un interviu cu revista Vogue, actrița în vârstă de 30 de ani și-a exprimat opinia în ceea ce privește folosirea botoxului pentru a opri transpirația, referindu-se la injecțiile la care unele persoane apelează pentru a opri transpirația excesivă. „Este cel mai prostesc și înspăimântător lucru pe care l-am auzit vreodată. Nu faceți asta – transpirația este cheia”, a explicat Zoe.

Cât despre secretele sale pentru bunăstare, actrița le-a spus celor de la Vogue că scapă de stres cu ajutorul vinului, al fumatului și al somnului. În această săptămână, noua colecție de rujuri a lui Zoe în colaborare cu YSL va apărea zilnic cu câte o referință la persoanele dragi, inclusiv, așa cum le-a explicat celor de la Allure, Wolf’s Red pentru fratele ei, și Lale’s Red, o poreclă a mamei sale, Lisa Bonet.

În ceea ce privește rujurile, Zoe încurajează clienții să-și accentueze frumusețea naturală și să o integreze în trenduri. „Cred că este o perioadă foarte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.