Zina Dumitrescu, vizitată de fiul ei 3 ori într-o lună, după ce-a abandonat-o la azil 3 ani!

0

Zina Dumitrescu este internată de ani buni într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Fiul ei a dus-o acolo și apoi a plecat în Elveția, „uitând” să plătească pentru cazarea mamei lui și nemaidând un semn de viață vreme de 3 ani, nici măcar pentru a vorbi cu Zina.

În ultima lună, lucrurile s-au schimbat însă radical. Practic, când nici fosta creatoare de modă nu mai spera, Cătălin Negreanu a revenit la sentimente mai bune. Iar după prima vizită făcută mamei sale, pe 27 decembrie, în timpul Sărbătorilor de Iarnă, a mai călcat pragul azilului de două ori luna aceasta, tot pentru a o vedea și a vorbi cu ea.

„Fiul său are o revenire miraculoasă, care mă bucură. Totul s-a schimbat radical. I-am spus că starea sa de sănătate nu e tocmai bună, dată fiind vârsta pe care o are. Nu suferă de nici o boală, dar nu știi la ce te poți aștepta. Realizează acum că pot fi ultimii ani din viața mamei sale și preferă să-i petreacă și cu ea. Vine acum la ea de câte ori vrea, țin legătura la telefon… A fost recent… Și de fiecare dată i-a adus câte un buchet de flori și bomboane”, a declarat pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian, dezvăluind și că starea de spirit a Zinei, care are 82 de ani, s-a schimbat în bine după vizitele lui Cătălin.

La un pas…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.