Yamato Zaharia de la Exatlon a fost operat la coloană

0

I se face o intervenţie cu un gel special în zona vertebrelor. I s-a făcut anestezie, momentan sperăm ca efectul intervenţiei să fie unul care să îl scutească de a ajunge, la propriu, la cuţit şi să se facă o operaţie mai complicată’, a  spus tatăl Faimosului, Amatto Zaharia, pentru Wowbiz.

Yamato  a stat internetat în spital doar o zi, acesta fiind deja externat.‘Sper ca efectele intervenţiei să fie maxime şi să nu ajung să fiu operat. Acum, mă simt bine, am scăpat de dureri. Tot ce sper este să mă fac bine cât mai repede. Momentan nu pot să fac, aşa cum mi-aş dori, mişcare, să intru în sală, dar, încet-încet, de anul viitor, voi începe să fac, din nou, mişcare. Sper să pot reven I la antrenamente cât mai repede, dar trebuie să respect indicaţiile medicilor, aşa că voi fi cuminte. Important este însă că mă simt mai bine, acum’ a mai spus el.

Yamato Zaharia a pierdut duelul cu Cristian Pulhac și a părăsit competiție din Republica Dominicană.

Înainte de a părăsi competiția, Yamato a ținut un discurs emoționant în fața celor doi „faimoși’,  Cristi Pulhac și Mădălina Predoi.

Citește și

Cât costă o moarte de om. Fostul stelist Alex Marcă a pierdut definitiv toate procesele legate de dispariția fiului său, Eric, decedat într-un spital din Finlanda….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.