Virgil Ogășanu joacă după cum cântă fiul. Mihai compune muzică de teatru

0

„Tata a fost muzician în tinerețe, dar de-o viață, lucrează în teatru și film. Cumva, am apucat același drum”, recunoaște Mihai Ogășanu. Și chiar așa, același drum, cel artistic și al celebrității, pentru că Ogășanu senior, 78 de ani, este un actor foarte îndrăgit, iar juniorul, 38 de ani, un compozitor apreciat, care s-a calificat la selecția națională Eurovision 2019 nu cu una, ci cu două melodii: „DAINA” (interpretată de Letiția Moisescu & Sensibil Balkan) și „We Are The Ones” (Claudiu Mirea)

Acum, cei doi bifează prima colaborare, motiv de bucurie în familie și de mândrie pentru tată: Virgil Ogășanu se regăsește în distribuția piesei „Pisica pe acoperisul fierbinte”, la Teatrul Bulandra, iar Mihai semnează coloana sonoră! „Este pentru prima oară când numele noastre vor fi pe un afiș, bine, pe poziții diferite”, spune Mihai. Piesa regizată de Dinu Cernescu, în care mai joacă Lucian Ifrim (fratele lui Gheorghe Ifrim), primarul din „Las Fierbinți”, și Tudor Istodor (fiul Maiei Morgenstern), va fi jucată pe 19 și 22 ianuarie, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra.

FOTO: Compozitorul Mihai Ogășanu alături de Letiția Moisescu & Sensibil Balkan,Claudiu Mirea si Laura Bretan, Eurovison 2019

Virgil Ogășanu joacă după cum îi cântă fiul! În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.