VIDEO/ Cel mai în vogă cuplu de la Hollywood: actriţa româncă Ingrid Bişu şi regizorul filmului care a stabilit un nou record în România | Monden, Vedete de la noi

0

Deşi relaţia celor doi durează de aproape trei ani, abia acum presa internaţională „a pus toate armele” pe cuplul format din româncă şi faimosul cineast de origine malaeziană. Publicaţia „GoodTimes” titrează: „Are o iubită foarte frumoasă, care este actriţă”, vorbind despre Ingrid, căreia îi conferă o origine germano-română.

Ingrid Bişu este cunoscută publicului român din serialulele TV „Căsătorie de probă” şi „La bloc”, precum şi din filmele  „Potretul luptătorului la tinereţe” (regia Constantin Popescu), „Roxanne” (regia Valentin Hotea), „Sunt o babă comunistă” (regia Stere Gulea) sau mai recentul „Toni Erdmann” (regia Maren Ade), nominalizat la Oscar, BAFTA şi Globurile de Aur în 2017.

Cel mai recent film în care frumoasa actriţă a apărut este „The Nun” (Călugăriţa n.r.), filmul de groază realizat în România, unde James Wan a fost coautor a scrierii, dar şi coproducător al lungmetrajului.

Ingrid, în rolul călugăriţei Oana din „The Nun”

La rândul său, regizorul de care românca declară mai nou că este îndrăgostită peste cap, a devenit faimos pentru filmele horror pe care le-a făcut de-a lungul timpului, de la celebrul „Saw”, care a devenit o serie de cinci lungmetraje, până la „The Conjouring” şi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.