Victoria Beckham a dezvăluit care a fost look-ul ei favorit din perioada Spice Girls

0

Victoria Beckham nu a uitat de perioada petrecută în trupa Spice Girls și își aduce aminte cu nostalgie. Într-un interviu acordat celor de la This Morning, Victoria Beckham a spus că cel mai mult i-a plăcut cum a fost îmbrăcată în videoclipul „Goodbye”, care a avut premiera în anul 1998.

„Look-ul meu favorit din perioada „Spice Girls” a fost din videoclipul „Goodbye.” Eram însărcinată cu Brooklyn atunci și eram tunsă pixie, purtam o rochie semnată Jil Sander, care a fost foarte ieftină și aveam un machiaj natural. Eram în acea perioadă a sarcinei în care erai radiantă. Era totul natural și când mă uit din nou la acel videoclip, mă face să zâmbesc pentru că eram însărcinată cu Brooklyn,” a declarat Victoria Beckham.

Recent, Victoria Beckham a acordat un interviu pentru Glamour UK, în care a povestit despre obiceiurile alimentare sănătoase pe care încearcă să i le insufle și copiilor săi, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper Seven. „Niciodată nu aș putea să stau cu copiii mei și să sărim peste o masă, ei trebui să vadă că mama lor mănâncă sănătos. Trebuie să le…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.