Vești proaste pentru fanii serialului Friends! Noul episod special a fost anulat momentan

0

Fanii au așteptat timp de 15 ani pentru un nou episod al îndrăgitului serial Friends și se pare că vor fi nevoiți să mai aștepte o bună perioadă de timp.

Mai multe publicații de peste Ocean au anunțat faptul că episodul special care ar fi marcat reuniunea îndrăgitelor personaje din serialul Friends, ce ar urma sa fie difuzat de HBO Max, a fost anulat momentan din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai multe surse au declarat că filmările urmau să înceapă în următoarele săptămâni, însă au fost anulate și se speră că vor avea totuși loc la finalul lunii mai, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus. Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani.

Momentan, nu există o declarație oficială, însă nu este singurul serial ale cărui filmări au fost suspendate în această perioadă. Același lucru s-a întâmplat și cu The Morning Show (în care Jennifer Aniston joacă alături de Reese Witherspoon), Falcon and the Winter Soldier, Riverdale, Survivor și multe alte producții tv și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.