Vasile Muraru nu știe ce înseamnă o vacanță exotică! Se relaxează la mănăstire

0

Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale pe scenă, între două turnee, cu multe repetiții în timpul liber, susținut, evident, de familia sa. Care tot timpul a înțeles ce presupune meseria de actor. Motiv pentru care, de ani buni, Vasile Muraru nu a reușit să plece într-o vacanță adevărată.

Nu-și pemite să-și facă planuri de concediu nici măcar iarna, iar vara cu atât mai puțin. Actorul însuși mărturisește că nu știe ce înseamnă o vacanță exotică. Este exclusă’, a precizat acesta pentru Libertatea.

„De obicei, după sărbători, petrec doar câteva zile pe acasă. În rest, la teatru. Ultima oară, la Festivalul filmului, mi-am luat și soția și băiatul cu mine. Nu știu ce înseamnă o vacanță, cu atât mai puțin una exotică’, a adăugat acesta. Vasile Muraru consideră că-și face vacanțele la munte doar atunci când își face drum la Piatra Neamț, orașul său natal. Mai furăm câteva zile pe la munte și mănăstiri. Eu sunt din Piatra Neamț, iar atunci când mă duc acasă, zic că merg să vizitez și muntele”, ne-a mai spus acesta.

Actorul nu-și uită originile

Vasile Muraru nu a ascuns faptul că este credincios. Și că, nu de puține ori, prefer să viziteze o mănăstire. Actorul nu și-a uitat niciodată originile și nu ascuns faptul că mergea cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.