Valentina Pelinel, petrecere pentru gemene. „Așa cum am visat”

0

Valentina Pelinel mai are puțin și devine din nou mămică. Blonda este însărcinată cu gemene. În weekend, soția omului de afaceri Cristi Borcea a avut parte de o petrecere surpriză pentru gemenele pe care urmează să le aducă pe lume. Prietenele sale au fost cele care i-au organizat petrecerea, Valentina Pelinel fiind mai mult decât încântată.

„O surpriză minunată din partea prietenelor mele, vă mulțumesc pentru un baby shower așa cum am visat pentru gemenele mele ????”, a spus fostul model.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemene. În data de  30 septembrie a anului trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.