Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă

0

Cu siguranță vei fi atrasă să cumperi revista Unica februarie 2019, care o are pe copertă pe incredibila Mihaela Rădulescu. Cu toate că se apropie de 50 de ani, Mihaela e tot frumoasă, elegantă și iubitoare de sporturi extreme. Din paginile revistei, vei afla o mulțime de amănunte din culisele noului sezon al show-ului Ferma de la Pro TV, dar și despre iubitul ei, Felix Baumgartner, despre cum se descurcă trăind în două case, din două țări diferite. De asemenea, dacă erai curioasă să afli cum se înțelege cu fiul ei adolescent, Ayan, vei afla tot din paginile revistei Unica februarie 2019.

Unica februarie 2019 e plină de vedete

În paginile noii reviste vei găsi mai multe interviuri cu celebrități, precum Cătălin Măruță, Gina Pistol sau Lora.

La secțiunea de carieră, Unica ți-a pregăsit un interesant articol despre cardurile bancare, de unde vei afla la ce cifre astronomice poate ajunge dobânda unui card de credit.

De asemenea, poți afla cât de util este riscul în domeniul profesional, dintr-un articol redactat cu ajutorul faimosului head-hunter George Butunoiu.

Nu lipsesc articolele de opinile semnate de Amalia Enache – despre lucrurile mici, dar care contează – și de muzicianul Cornel Ilie, care are un punct de vedere foarte interesant despre iubire.

La secțiunea de modă și frumusețe, Unica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.