Un transfer pierdut, primul Crăciun petrecut în aeroport

0

Corina Caragea a spus „da” provocării Heineken®, care te invită să vorbești despre provocările de care ai avut parte în perioada sărbătorilor și pe care ai reușit să le transformi în amintiri care îți aduc, și în prezent, zâmbetul pe buze. Perspectiva este fresh și optimistă și face parte dintr-o poveste de Crăciun cu un final fericit: Provocările de sărbători sunt deja parte din tradiție. Primește-le cu bucurie!

Pentru că un lucru este cert: cu astfel de momente, poți fi sigur că ai ce povesti cu prietenii la un Heineken. Oriunde te-ai afla.

Despre Corina Caragea este deja cunoscut faptul că iubește călătoriile. Și, în aceeași măsură, sărbătorile de iarnă. Acum câțiva ani, a decis să le îmbine și să plece într-o vacanță, chiar înainte de Crăciun. Doar că, de multe ori, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din aeroport. Un transfer pierdut a însemnat, pentru Corina, primul Crăciun petrecut în aeroport. Ce soare? Ce bronz? Ce dimineți petrecute pe malul mării? Corina a ajuns să aibă parte doar de valuri de râs și să cânte colinde în aeroport. Până la urmă, spune ea acum, provocările fac deja parte din tradiție, așa că nu îți rămâne decât să le primești cu bucurie. 

Povestea Corinei Caragea despre primul Crăciun petrecut în aeroport face parte din provocarea Heineken® despre Happy Troubles, lansată la începutul lunii decembrie. Corina este doar una dintre cei șapte influenceri care au răspuns provocării lansate de Heineken®. Alături de ea, cu același entuziasm, povestesc despre provocările de Crăciun cu un final fericit și Monica Bârlădeanu, Nicolai Tand, Lavinia Petrea, Cătălin Striblea, Vlad Petreanu și Alice…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.