„Un Tati Cool înseamnă să fii alături de copiii tăi, de familia ta”

0

 

Cum ţi-a venit ideea să îţi faci un blog de parenting?

Întâmplările din viața de zi cu zi au fost sursa de inspirație. Îmi plăcea să fiu alături de familia mea, să mă implic în creșterea fetiței mele, îmi plăcea să mă laud cu reușitele mele în acest domeniu. Plus că, în urmă cu patru ani, nu existau tătici în zona de parenting blogs și am considerat că ar fi un proiect inedit. Am avut dreptate, Taticool s-a bucurat încă de la început de un mare succes.

De unde numele „Tati Cool”?

Prima dată când mi-am luat fetița în brațe, i-am zis „Eu sunt Tăticul tău!”. Apoi, când m-am hotărât să lansez blogul, am căutat un cuvânt atrăgător care să exprime inedit acest cuvânt: tăticul. Și așa a apărut Taticool, care poate fi citit și tăticul.

În ce fel s-a schimbat viaţa ta de când scrii pe blog?

Dacă te referi la activitatea de blog, atunci îți pot spune că este un job full time. Lucrez cel puțin 8 ore pe zi la el, este o activitate foarte solicitantă, dar și cu multe recompense psihice și materiale. Una peste alta, am mai multe job-uri, dar toate sunt incluse sub umbrela Taticool: blogger, vlogger- canalul Taticool de Youtube, om de televiziune – rubrica de parenting de la „Vorbește Lumea”, om de afaceri – Taticool Shop, un magazin fizic și online cu produse premium pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.