Un nou mebru la masa juraților de la „Bravo, ai stil”, de săptămâna viitoare

0

Sezonul cinci al show-ului de fashion „Bravo, ai stil!”, a început în forță, telespectatorii făcând deja cunoștință cu cele 10 concurente, aflate în luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. În fiecare săptămână, un invitat special se va alătura celor trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, gata să valideze și să comenteze ținutele concurentelor. După Pepe, a venit rândul Christinei Ich să se alăture juraților „Bravo, ai stil!”.

Săptămâna viitoare, în cadrul celor trei ediții, dar și în gală, difuzate începând cu ora 22:30, la Kanal D, fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” o vor putea urmări la masa juriului pe Cristina Ich, una dintre cele mai sexy fotomodele și vlogger de succes.

O prezența foarte activă în mediul online, Christina Ich se declară o fană înrăită a acestui show și este hotărâtă să comenteze ținutele aspirantelor la titlul de cea mai stilată femeie din România. Mai mult, aceasta nu este străină de formatul show-ului „Bravo, ai stil!”, Christina s-a mai aflat la masa juriului, într-una dintre galele sezonului trei.

Citește și: PREDICȚII: Infractorii cibernetici vor folosi metode noi și sofisticate pentru atacurile informatice din 2019. Inteligența artificială va permite „atacuri…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.