Uite LA CE VÂRSTĂ ŞI-AU PIERDUT aceste super-vedete VIRGINITATEA | Monden, Vedete de la ei

0

Khloe Kardashian a dezvăluit, în filmul autobiografic „Kardashian Konfidential”, că şi-a început viaţa sexuală la 14 ani. O vârstă fragedă chiar şi pentru o americancă. Dar toate acestea s-au întâmplat pentru că, aşa cum zice ea „băieţii erau foarte, foarte convingători”.

Prima noapte de dragoste a fost pentru Tommy Lee la 13 ani, cu sora celui mai bun prieten. Premiera a fost marcată şi de un incident – sora lui i-a prins în plină acţiune.

Pentru Jessica Simpson lucrurile s-au făcut după moda veche: mai întâi inelul pe deget, după aceea sexul. Astfel, blonda a avut răbdare până la 22 de ani, când s-a măritat cu Nick Lachey.

Chris Martin este front-man-ul şi pianistul celebrei trupe Coldplay. Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone”, artistul a mărturisit că şi el a avut de aşteptat până la 22 de ani. „În cazul meu, motivele erau de ordin religios. Dar a fost vorba şi despre lipsa de înceredere, pentru că fetele mă tot păcăleau”, a spus el.

Shirley Manson a fost mult mai precoce. Ea şi-a pierdut virginitatea la 15 ani. Totul „a durat numai 40 de secunde”. „Îmi amintesc că am întrebat: «Asta-i tot?»”, a povestit vedeta.

Senzuala Adriana Lima, celebrul înger Victoria’s Secret si una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu s-a grăbit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.