Tyler Cameron oferă primele declarații despre relația cu Gigi Hadid

0

Tyler a vorbit în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight despre relația pe care o are cu modelul Gigi Hadid, dar și cât este de îndrăgostit. „Suntem doar prieteni, adică.. suntem în acel punct. Relația noastră nu trebuie să fie publică. Este o persoană bună, uimitoare și ne păstrăm prietenia.”

„Sunt în punctul în care nu vreau să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Am avut relații publice, așa că încerc să păstrez lucrurile private și nu sunt îndrăgostit de nimeni acum. Sunt îndrăgostit de mine”, a declarat Tyler Cameron.

Relația dintre Tyler Cameron și Gigi Hadid a ajuns în atenția presei încă de luna acum două luni, când paparazzi au surprins-o pe Gigi în compania lui Tyler. După ce Hannah Brown a avut o logodnă eșuată cu Jed Wyatt, Gigi și Tyler au ieșit de câteva ori pentru a bea ceva împreună, petrecându-și chiar și noaptea în Los Angeles. După câteva zile, ei s-au dus în New York, iar Tyler s-a întâlnit cu Gigi de câteva ori, fiind alături de ea și într-un moment mai dificil, mai exact la înmormântarea bunicii lui Gigi.

„Este o persoană…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.