Tudor Chirilă din mijlocul mulțimii ieșite în stradă

0

Artistul a transmis live pe pagina sa de Facebook marșul care a pornit din Piața Victoriei spre Piața Universității, în memoria eroilor de la Revoluție. 

Tudor Chirilă le-a transmis și un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare spunând că, din punctul lui de vedere, nu poți avea sărbători fericite atâta timp cât lucrurile nu merg bine în țară.

„Marșul de comemorare a celor 1.116 români omorâți la revoluție, care au crezut până în ultima clipă într-o Românie mai bună. Acum la 30 de ani, e clar că este o Românie diferită, dar foarte puțini credem că este mai bună sau în foarte puține aspecte ale vieții noastre de zi cu zi această Românie este mai bună. Eu personal mă bucur că nu sunt singur eu, ci cu fetele de la Dăruiește viață. Suntem în jur de 2.000 de oameni și probabil vor veni din ce în ce mai mulți la acest marș”, a spus Tudor Chirilă live pe Facebook, din mijlocul oamenilor.

„E un marș amestecat. Pe de-o parte este un marș de comemorare, pe de alta de frustrare pentru că această guvernare a întrecut orice limită. Până și un copil lipsit de educație financiară știe că dacă îngheți prețurile, chiar și la o companie de stat, riști să duci compania aia la pierderi grave. Măsurile pe care le-a luat acest Guvern sunt împotriva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.