Trupa americană Maroon 5 anunţă concerte în Uruguay, Argentina şi Columbia în anul 2020

0

Trupa americană de pop-rock Maroon 5 a anunţat luni că va susţine concerte în Uruguay, Argentina şi Columbia în martie 2020 în cadrul unui turneu în care doreşte să găsească inspiraţie pentru noul său album de studio, aflat încă în fază de producţie, relatează EFE.

Trupa a anunţat pe Twitter noi date ale concertelor sale: pe 10 martie la Montevideo (Uruguay), pe 12, aceeaşi lună, la Buenos Aires (Argentina), iar pe 14, la Bogota (Columbia). „Vom începe anul 2020 în America Latină”, a postat trupa pe contul său de pe această reţea de socializare.

Maroon 5 a postat şi afişul promoţional al unuia dintre concerte care, în cazul capitalei Bogota, se va desfăşura în parcul Salitre Magico, în timp ce la Buenos Aires, va avea ca loc de desfăşurare Campo Argentino del Polo, iar la Montevideo, stadionul Centenario.

Etapa latino-americană a turneului va avea loc după încheierea concertelor în SUA, cu două spectacole în Las Vegas (Nevada), pe 30 şi 31 decembrie.

Originari din Los Angeles, membrii grupului Maroon 5 au debutat în 2002 cu albumul ”Songs About Jane”, care a avut vânzări record datorită unor piese ca ”This Love” sau ”She Will Be Loved”.

În 2017, trupa a lansat ”Red Pill Blues”, cel de-al şaselea album din carieră, iar de-a lungul anilor, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.