Trucuri de frumusețe de la modelele Victoria’s Secret

0

Modelele Victorias Secret au la dispoziție cei mai mari experți în frumusețe din lume, așa că ne pot da câteva sfaturi foarte utile pe care le-au învățat de-a lungul carierei.

Mănâncă sănătos pentru a avea o piele sănătoasă (Candice Swanepoel)

Asigura-te că primeșți cantități suficiente de vitamina C și vitamina D din ceea ce mănânci, spune Candice. Dacă ești atentă la substanțele pe care le consumi vei putea să-ți îmbunătățești aspectul pielii.

Conturează-ți fața (Hilary Rhoda)

Hilary folosește zilnic o pudră bronzantă pentru a-și da contur fetei – o aplică pe zona de sub ochi și pe pomeți, spunând că acest lucru o face să arate mai revigorată și mai fresh.

Pielea este cea mai importantă (Lily Aldridge)

Pentru Lily, partea cea mai importantă din regimul ei de frumusețe este îngrijirea pielii. Pe lângă faptul că bea o cantitate suficientă de apă plată, ea bea și apă cu cocos și mănâncă avocado și somon pentru a-și păstra pielea bine hidratată și strălucitoare.

Spray cu apă și sare pentru păr (Behati Prinsloo)

Behati folosește o soluție de apă cu sare în părul ei pentru a-l face să arate minunat. Ea spune că este o variantă simplă și necostisitoare de a-și face părul să arate că și cum abia s-a întors de la plajă.

Aplică blush-ul înaintea fondului de ten (Lindsay Ellingson)

Lindsay Ellingson este foarte atentă la ce fac experții din jurul ei, iar astfel a descoperit că aplicarea blush-ului înaintea fondului de ten e o soluție bună pentru ea. Spune că blush-ul pare mai natural dacă este aplicat primul după crema hidratantă și loțiunea tonică.

Creează impresia de gene false (Jourdan Dunn)

Jourdan știe un secret pentru a avea gene mai voluminoase fără să îți deteriorezi genele adevărate cu adezivii folosiți pe cele false. Ea îți sugerează să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.