Trena rochiei de mireasă a actriței de la Bollywood, care s-a căsătorit cu Nick Jonas, a măsurat 22 de metri

0

Cântărețul Nick Jonas și actrița Priyanka Chopra și-au unit destinele în statul indian Rajastan, sâmbătă. Ea a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care arăta lumii cum a fost fericitul eveniment, scrie BBC.

Chiar dacă rochia ei a fost brodată cu două milioane de pietricele valoroase, trena a ieșit cel mai mult în evidență. Actrița de la Bollywood a avut nevoie de o mică echipă, formată din cinci oameni, pentru a căra trena de 22 de metri.

Mărimea trenei a stârnit comentarii pe internet, mulți glumind pe seama dimensiunii acesteia. „Trena rochiei de mireasă a lui Priyanka Chopra este la fel de mare ca o sală de sport pentru clasa a doua”, a spus un utilizator pe Twitter.

Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, la un palat din orașul Jodhpur. Nunta a fost oficiată de tatăl lui Nick Jonas, Paul Kevin Jonas, un pastor american.

Nick Jonas, 26 de ani și Priyanka Chopra, de 36 de ani, au început să iasă împreună în mai 2017. Un an mai târziu, ei s-au logodit la Londra.

Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în peste 50 de filme în India, devenind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Bollywood.

Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2016, în timp ce revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.