Trei dintre cei mai eleganți tenismeni din istoria sportului alb

0

Nefiind un sport de echipă, așa cum este de exemplu fotbalul (cu excepția portarului, jucătorii poartă același echipament), tenisul permite celor care îl joacă, chiar și la cel mai înalt nivel, alegerea unor echipamente, unice în destul cazuri, desigur respectând contractele de publicitate cu producătorii de echipament sportiv, atunci când ele există. 

Top 3 cei mai eleganți tenismeni de-a lungul timpului

Roger Federer. În vârstă de 38 de ani, elvețianul Roger Federer este unul dintre puținii tenismeni cu o ținută impecabilă în majoritatea timpului, fie pe teren, fie în afara acestuia, chiar dacă unele din alegerile sale vestimentare „old-school’ nu au primit aprecieri unanime. Actualmente pe poziția a 3-a în topul ATP, la aproximativ 2.000 de puncte distanță de rivalii Rafael Nadal (locul 2) și Novak Djokovic (locul 1), Federer este jucătorul care a stat cel mai mult pe locul 1 în topul ATP – 310 săptămâni și are în palmares 20 de trofee de Grand Slam. 

  Săptămâna trecută, Federer a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul drept, în urma căreia va fi nevoit să stea departe de terenul de joc o perioadă destul de lungă. Astfel, Federer va rata turneele de la Indian Wells, Bogota, Miami si Roland Garros, însă cel mai probabil va fi apt pentru Wimbledon 2020 (turneul său preferat – 8 trofee). La NetBet, unul dintre operatorii de jocuri de noroc licențiați ONJN cu cea mai bogată secțiune de pariuri sportive live și jocuri casino online, numele lui Roger Federer nu apare la Roland Garros 2020, însă este favoritul numărul 2 la Wimbledon 2020, cu o cotă de 6.00. 

Arthur Ashe (1943-1993). Pe lângă trofeele de Grand Slam câștigate și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.