Totul e foarte clar acum în relația Ginei Pistol cu Smiley. Dați de gol de cel mai bun prieten

0

 

Gina Pistol trăiește o poveste de iubire cu Smiley, însă cei doi s-au ferit să dea declarații concerte despre relația lor, preferând ca aceasta să se consume departe de ochii curioșilor.

Însă, chef Cătălin Scărlătescu i-a dat de gol pe cei doi și a scos la iveală detalii incredibile din interiorul cuplului.

„Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina.

În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important.

Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.