Top 20 Cele mai așteptate filme din 2020, pe care nu trebuie să le ratezi

0

Recunoaștem că ne-a fost greu să alegem doar 20 de pelicule dintre miile de premiere cinematografice, însă cu siguranță preferatele tale se vor regăsi în acest top cu cele mai așteptate filme din 2020.

Am făcut o selecție care cuprinde filme pentru toate gusturile, de la pelicule cu supereroi, fantezii, drame, acțiune, thriller, chiar și horror. În plus, în galeria noastră, dar și mai jos le vei găsi în ordinea premierelor pe marile ecrane, astfel încât îți va fi mai ușor să îți notezi datele de apariție.

Cum este poate vorba despre o selecție subiectivă, vrem să îți știm preferințele în ceea ce privește cele mai așteptate filme în 2020, pe pagina noastră de Facebook.

Top 20 Cele mai așteptate filme din 2020:

Bad Boys for Life

Will Smith și Martin Lawrence revin în rolurile detectivilor Mike Lowery și Marcus Burnett, lucru care nu poate însemna decât numeroase scene de acțiune, dar și secvențe amuzante, replici memorabile și efecte speciale de excepție. Marcus Burnett (Lawrence) este acum inspector de poliție, în timp ce Mike Lowery (Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi fac din nou echipă atunci când viața lui Mike este amenințată de un mercenar albanez al cărui frate a fost ucis într-un schimb de focuri.

Premiera: 17 ianuarie

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Margot Robbie revine în rolul lui Harley Quinn, iar acțiunea din această peliculă se petrece după ce ea se desparte de Joker. Acum ea va face echipă cu super-eroii Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) și detectivul Renee Montoya (Rosie Perez) pentru a salva o tânără fată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.