Top 15 cele mai frumoase orașe în care merită să mergi în vacanță, conform pasionaților de călătorii

0

Pasionații de călătorii reprezintă pentru fiecare dintre noi o reală sursă de inspirație deoarece ei ne pot da idei cu privire la destinațiile pe care ar merita să le vizităm, măcar o dată în viață.

Și se pare că următoarele orașe din lista noastră sunt considerate cele mai frumoase atât de turiști, cât și de pasionații și experții în călătorii. Așadar, pregătește-te pentru următoarea vacanță și alege să călătorești într-un oraș care să te încânte cu frumusețea, natura, arhitectura și cultura sa.

1. Paris

Parisul este unul dintre cele mai frumoase, fascinante și căutate orașe. Și nu ar trebui să ne mire acest lucru deoarece te va cuceri de prima dată când îl vizitezi. De la Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Champs-Elysees sau Arcul de Triumf, vei găsi destule atracții turistice care te vor încânta.

2. New York

Probabil că până acum nu ai mers în New York din cauza agitației orașului, însă frumusețea pe care o are nu ar trebui neglijată. Pe lângă asta, farmecul orașului chiar în asta constă, fiind unul dintre locurile care te va ține mereu activă. Nu ar trebui să ratezi Times Square, Empire State Building, Central Park, Muzeul Metropolitan și Brooklyn Bridge.

3. Londra

Londra este oraș minunat, dar pe lângă asta poți întâmpina dificultăți atunci când îl vizitezi din cauza vremii. Însă, nu ar trebui să te simți descurajată, ci mai degrabă să te orientezi către obiectivele turistice pe care trebuie să le bifezi, iar aici putem vorbi despre Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, British Museum sau Victoria and Albert Museum.

4. Veneția

Dacă ai fost până acum în Veneția, cu siguranță…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.