Top 12 cele mai bune filme despre iubiri imposibile

0

Filmele de dragoste, fie și cele care ne prezintă o poveste de dragoste imposibilă, ne arată cât de mult sunt dispuși oamenii să lupte pentru ceea ce iubesc, lucru care este de apreciat și pe care ar trebui să îl considerăm un exemplu.

Iubirea imposibilă este una dintre temele care se regăsește destul de frecvent în filme, mai ales în cele moderne. Și ne-am putea întreba cu ușurință: „de ce?”. Filmele sunt inspirate din viața reală, ceea ce ne indică faptul că avem parte, la un moment dat, de o poveste de dragoste imposibilă, dar, cu toate acestea, filmele ne oferă și soluția în acest sens. 

În același timp, ne putem lăsa inspirați de felul în care oamenii reușesc să gestioneze unele probleme în relații. Iar dacă ești adepta filmelor romantice, atunci cu atât mai mult vei aprecia selecția pe care ți-am pregătit-o!

1. Me Before You

Filmul Me Before You este cu adevărat unul emoționant și spunem asta deoarece se bazează pe povestea dintre Lou și Will. Will are un accident de mașină, iar în urma lui rămâne într-un scaun cu rotile. Cu toate că el se bucura de o carieră de succes, după acest eveniment nefericit simte că nu mai are motive să trăiască, asta până când o întâlnește pe Lou, cea pe care o angajează drept infirmieră.

2. Five Feet Apart

Five Feet Apart spune povestea a doi tineri care se confruntă cu o boală extrem de gravă. Cei doi se întâlnesc în spital, însă ei trebuie să păstreze distanța deoarece se pot contamina extrem de ușor cu o infecție.

3. Boys Dont Cry

Filmul Boys Dont Cry este un exemplu excelent care ne arată faptul că trebuie să ne asumăm identitatea sexuală pe care o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.