Top 10 genți în tendințe în 2019! Care sunt poșetele „vedetă” ale anului

0

În materie de genți, anul 2019 reinterpretează ambivalența clasicului accesoriu. Îmbinând utilul cu plăcutul, geanta revine o dată într-o variantă fresh și cool, iar altă dată într-o manieră plină de eleganță și rafinament. Gențile anului 2019 satisfac doamne și domnișoare cu gusturi adesea diametral opuse. Anul acesta, vedete sunt atât piesele delicate, precum geanta din perle, cât și piesele neconvenționale, precum geanta de picior. Iată 10 genți în tendințe în 2019!

Top 10 genți în tendințe în 2019

Varianta preistorică a genţii era utilizată inițial drept recipient pentru păstrarea hranei. Pe timpul Imperiului Roman şi mai târziu, în Evul Mediu, acest săculeţ devine chic.

În secolul al XVII-lea, bărbaţii şi femeile, care până atunci folosiseră în comun acest accesoriu, aleg căi diferite. Primii descoperă comoditatea buzunarelor cusute la pantaloni. Doamnele transformă tradiţionalul săculeţ într-un şorţ oval legat în talie, mărindu-i considerabil dimensiunile.

Citește și: Jachete de damă în trend în sezonul primăvară – vară 2019

La începutul secolului al XIX-lea, geanta vede lumina zilei. Iniţial, forma unui fileu moale care se ţine în mână, strâns sus cu un şiret, unde se strecoară cărţile de vizită, scrisorile de dragoste, o batistuţă și evantaiul.

De atunci și până acum, geanta a străbătut extrem de multe etape. Accesoriul cândva considerat doar practic a devenit o extensie „indispensabilă” a unei ținute cu stil.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți din perle

Gențile din perle sunt, fără doar și poate, unele dintre cele mai feminine piese regăsite în acest top. Cu o popularitate câștigată încă de anul trecut, geanta din perle nu încetează să fie admirată de doamnele și domnișoarele care-și descriu stilul drept unul sofisticat și romantic.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.