TOP 10 Cele mai bune măști peel off, de care tenul tău chiar are nevoie

0

Am făcut o selecție cu cele mai bune măști peel off, măști la care poți apela cu încredere atunci când dorești o curățare puternică a tenului, detoxifiere și eliminarea celulelor moarte sau a excesului de sebum.

Cele mai bune măști peel off: Waso Purifying Peel Off Mask, Shiseido, 183 lei

Textura sa de tip gel se transformă într-o peliculă luminoasă care aderă perfect pe piele – celulele moarte ale pielii, murdăria și excesul de sebum sunt eliminate ușor în timp ce formarea de impurități este contracarată. Formula intensivă de curățare conține frunze cu un efect antioxidant și bucură simțurile cu parfumul relaxant, semnele de oboseală fiind atenuate.

Mască peel off Take Away The Drama – Youth Boosting Honey & Copper Peel Off Mask, Hey Honey, 293 lei, exclusiv în parfumeriile Douglas

Secretul acestei măști constă în formula puternică: cuprul natural și mierea lucrează împreună pentru a îmbunătăți elasticitatea tenului și, în plus, au un efect antioxidant.

Mască T-zone Peel Off Mask, PIXI, 112 lei, exclusiv în magazinele Sephora

Ingredientele sale au o acțiune puternică de curățare asupra tenului: ceaiul verde are efect antioxidant ce oferă fermitate, algele acționează pentru reînnoire celulară, iar avocado pentru hidratare și netezire.

Mască detox cu cărbune activ Peel-Off Mask, DAYTOX, 93 lei, exclusiv în farmaciile Douglas

Această mască ce are la bază cărbune activ este recomandată chiar și tenului sensibil, având o formulă ușoară. Se aplică în strat gros cu ajutorul unei pensule pe zonă T (nas, frunte, bărbie), evitând zona ochilor, și se lasă să acționeze cel puțin 25–30 de minute, până când se usucă în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.