Tily Niculae a născut! Proaspăta mămică este în culmea fericirii: „L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil”

0

Bucurie de nedescris în familia lui Tily Niculae. Îndrăgita actriță a născut un băiețel care a primit nota 10! Vedeta a împărtășit cu toții fanii ei virtuali bucuria prin care trece și le-a și arătat prima imagine cu noul membru al familiei.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, a fost prima parte a mesajului transmis de Tily Niculae.

Familia actriței a fost cu emoțiile la purtător, însă totul a mers de minune. Tily a publicat un mesaj plin de duioșie și pentru aceștia, mesaj în care a ținut să le mulțumească fiecăruia în parte pentru tot sprijinul.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.