Tiffany Hsu, despre modă, buying și noul street style

0

Tiffany Hsu este o figură cunoscută în lumea modei pentru job-ul ei, râvnit de tinere de pe tot globul, dar și pentru stilul ei personal inconfundabil, modern, clasic, dar în același timp avangardist. Contul ei de Instagram, @handinfire, este cartea de vizită cu ajutorul căreia reușește să inspire zilnic peste 118.000 de oameni.

Tiffany este o persoană caldă, calmă, chiar dacă este mereu în mișcare, căutând noi oportunități & noi designeri. La prima vedere, oricine ar spune că job-ul ei este o joacă de copii, dar în realitate Tiffany depune o muncă imensă, este mereu pe drumuri la Săptămânile Modei (care în ultima vreme s-au transformat în adevărate luni ale modei), iar responsabilitatea de a alege mereu acele piese vestimentare care vor vinde este foarte mare, pentru că, în afară de fler, trebuie să și studiezi foarte mult piața de modă din întreaga lume. Dar restul secretelor despre munca de buyer te las să le afli chiar de la Tiffany Hsu.

ELLE: Care a fost primul tău contact cu lumea modei?
TIFFANY HSU: Inițial mi-am dorit să devin designer vestimentar; momentul-cheie a avut loc la vârsta de 16 ani, când am văzut într-o poză o colecție semnată John Galliano. Cred că, odată ce îți atrage atenția această industrie, imediat descoperi ceea ce ți se potrivește și ce te pasionează cel mai tare.

ELLE: Cine îți influențează stilul vestimentar?
T.H.: David Bowie și Cher sunt inspirația mea în modă, datorită stilului lor inovator – amândoi au fost spirite libere, lipsite de teamă, două elemente care ar trebui să fie mereu prezente în acest domeniu.

ELLE: Urmezi un set de reguli atunci când faci achiziții pentru Mytheresa?
T.H.: Scopul nostru la Mytheresa…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.