Taylor Swift a purtat un inel special, iar reacția fanilor este ușor de înțeles

0

Taylor Swift s-a fotografiat cu un coleg la petrecerea organizată pe 30 martie, după încheierea filmărilor pentru filmul „Cats”, iar fanii au observat imediat că artista a purtat un inel ce pare că are inițialele iubitului ei, Joe Alwyn.

Eric Underwood, dansator și coleg cu Taylor în filmul care va avea premiera la finalul anului, a postat pe Instagram o imagine cu el alături de frumoasa artistă. În imagine, Taylor poartă o ținută animal print, însă detaliul care a atras atenția tuturor este inelul care pare să fie aibă literele „JA”, acestea fiind inițialele iubitului ei, actorul Joe Alwyn.

Fanii au avut păreri diferite, mulți considerând că inelul are, de fapt, aripi de înger, o idee contestată însă destul de repede.

„Nu sunt aripi de înger, este JA”, a scris un fan. „O doamne, inelul ‘JA de pe mâna ei”, a scris în comentarii o altă persoană. „Ea are inițialele lui Joe pe inel. O doamne le iubesc”, a postat un alt fan entuziasmat.

Dacă acest inel are într-adevăr inițialele lui Joe, nu ar fi prima dată când Taylor Swift alege astfel de bijuerii pentru a-și arăta dragostea. Ea poartă și un lanț cu inițiala J, așadar, deși încearcă să își păstreze relația privată, se simte mândră…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.