Tavi Clonda, discuții cu soția despre numele celui de-al doilea copil. „Mereu câștigă Gabriela”

0

Tavi Clonda și Gabriela Cristea urmează să devină părinți pentru a doua oară peste puțin timp. Muzicianul și partenera sa de viață s-au gândit deja la numele pe care îl va purta fetița lor. Tavi Clonda a mărturisit că, în urma discuțiilor, soția lui a avut câștig de cauză.

„Nu sunt emoționat, n-am fost nici prima oară. E alt sentiment, ești mai sigur pe tine, emoția există, dar nu mai e panică. Sarcina e ok, n-are pofte ieșite din comun, nu mănâncă excesiv. Acum am început să amenajăm camera. Ne mutăm noi ca să îi facem o cameră.

Avem o listă (nr. de nume) și cred că l-am ales, dar nu pot să zic, suntem superstițioși. A început cu 30 de-ale mele de-ale Gabrielei, mereu câștigă Gabriela… Trebuie să fim amândoi de acord. Se va naște primăvara, deci o să aibă un nume de floare”, a declarat tavi Clonda la emisiunea Star matinal de weekend, de la Antena Stars.
„Ne împărțim între viața de familie și carieră. E mai greu, dar reușim. Somnul nu există. Ea (nr. Victoria, fiica lor) a fost o fetiță cuminte vreun an. Nu mai e somnul atât de lin precum era. Dormea de la 10 la 8. A avut o răceală înainte de sărbători și s-a dereglat un pic. Somnul e presărat cu un biberon de lapte pe la 3. De ceva timp avem o doamnă care ne ajută”, a mai spus el.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.