Tatăl Rihannei dezvăluie că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus

0

Ronald Fenty a mărturisit că a crezut că o să moară din cauza infectării cu coronavirus, iar Rihanna a avut grijă să-l verifice și să se asigure că are toate condițiile necesare pentru combaterea virusului.

Rihanna și tatăl ei nu au avut dintotdeauna o relație perfectă, dar cântăreața a pus pe prim-plan sănătatea atunci când a aflat că el a contractat virusul. El se află în momentul acesta în țara lor natală, la reședința sa, urmând o perioadă de 14 zile de carantină la centrul medical Paragon Isolation Center, unde acesta a fost tratat. Odată cu întoarcerea sa acasă, acesta a discutat cu cei de la The Sun. Ronald încă se adresează fiicei sale după numele ei și a mărturisit publicației că „Fiica mea, Robyn, m-a verificat zilnic.”

„Sincer să fiu, am crezut că voi muri. Trebuie să spun însă că te iubesc foarte mult, Robyn”, le-a spus el celor de la The Sun, stând în dreptul porții sale. „Ea a facut atâtea lucruri pentru mine și pentru asta îi sunt recunoscător.” Cântăreața i-a și cumpărat tatălui ei un ventilator și i l-a trimis în Barbados, dar acesta nu a avut…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.